Sayfalar

27 Ağustos 2016 Cumartesi

Fikrimühim;Komili Bebek Bezi Kampanyası


Fikrimühim sayesinde biliyorsunuz ki pek çok yeni çıkan yeni ürünü deneyimleme fırsatı elde etmiş oluyoruz.Bu kez kampanya Komili'nin %100 zeytinyağlı içerikli yeni bebek beziydi.Biliyorsunuz geçtiğimiz aylarda yeni bir prenses aramıza katıldı.İkinci kez teyze oldum :) Bu kez deneyimimizi Naz prensesle yaptık..
Biz anneleri bez konusunda en çok endişelendiren pişik olma ihtimali...Bu yüzden bilinen marka dışındakilere biraz mesafeli yaklaşırız..İlk taktığımızda tabi sıkıntı olabilir düşüncesi ile normal zamandan daha sık bir zamanda değiştirdik..Sonrasında tabi herhangi bir sıkıntı yaşanmadığı için gönül rahatlığı ile kullanmaya başladılar..

Paket içerisinde ayrıca Yenidoğan Islak Havlu da vardı.Benim kokulara karşı allerjim olduğu için bu ürüne bayıldım diyebilirim.Biliyorsunuz çocuklu annelerin dışarıdayken bilhassa olmassa olmazlarındadır ıslak mendiller.Her ortamda kurtarıcı..Ama koku içerenleri beni mahvediyor..Hoş koku olsa dahi benim midemi bulandırıp bazen baş ağrımı bile tetikleyebiliyor.Parfüm,paraben,boya maddesi ve alkol içermiyor..


Komili Bebek Bezi Hakkında
Komili Bebek Bezi sıvıyı hızlıca emebilme özelliğine sahiptir. Emici bölge şekilleri her numara bebek bezi için ayrı ayrı özel olarak tasarlanmıştır. Buda komili bebek bezinin bebeğinizin hareket kabiliyetini kısıtlamadığının kanıtıdır.
Komili bebek bezi bebeğinizin hareketlerini kısıtlamadığı gibi ekstra kuruluk sağlar. Sap+Pulp seviyesi ekstra emicilik sağlamak için yüksek bileşim oranı ile üretilmiştir. Komili bebek bezi, Türkiye'de ilk ve tek olarak, zeytinyağlı kremli iç yüzey ile bebek bezi üretmiştir. Bebeğinizin cildine yakından temas eden iç yüzey hem yumuşacık, hem de %100 doğal zeytinyağlı krem içerir; aynı zamanda tahriş, pişik, kızarıklık oluşumunu engellemeye yardımcı olur.
Not,kuzuma bi maşallahınızı alırız ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...